Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A partir d'avui, serà present a Twitter i Instagram. Les accions, que responen al desplegament del Pla de Comunicació i l'Estrategia Digital que s'ha redactat en els darrers mesos, busquen reforçar la marca del Museu de l'Empordà

El Museu de l'Empordà estrena nova imatge corporativa i  amplia presència a les xarxes socials.

El Museu de l'Empordà ha presentat aquest matí la nova imatge corporativa i les novetats en comunicació digital, entre les quals destaquen l'ampliació de la presència a les xarxes socials (Twitter i a Instagram) i la digitalització de 10 obres d'art. Les accions, que responen a desplegament del Pla de Comunicació i l'Estrategia Digital que s'ha redactat en els darrers mesos, busquen reforçar la marca del Museu de l'Empordà. 

Pel que fa a la nova imatge corporativa, s'ha creat una proposta d'identitat gràfica, fins ara inexistent, ja que anteriorment el Museu de l'Empordà només disposava d'un logotip. Per desenvolupar-la, s'ha partit de la base de la idea que el Museu de l'Empordà és art, innovació, tecnologia, i pretén anar més enllà de l'art i parlar de tot.

"És una imatge simple i abstracta, però que ens sembla que comunica molt bé el que estem treballant en els últims mesos", ha destacat el director del Museu de l'Empordà, Eduard  Bech, que ha afegit que "amb aquesta nova proposta volem connectar amb el nostre públic i que el nostre públic ens identifiqui ràpidament, i que es vagi sentint el museu propi".

Paral·lelament, el Museu de l'Empordà ha iniciat la primera fase de l'estratègia digital i, a partir d'avui té presència a Twitter i a Instagram, uns canals per "no només emetre missatges, sinó per captar l'opinió del públic", que gestionarà directament personal del Museu de l'Empordà.

Les novetats en comunicació digital es completen amb la digitalització de 10 obres en super alta resolució per visualitzar a través de l'App gratuïta Second Canvas, en què ja hi participen més de 100 museus del món. Es tracta de 10 obres de la col·lecció del museu, 7 de l'escola de pintura empordanesa i 3 de l'escola catalana.

La segona fase del desplegament de l'estratègia digital del Museu de l'Empordà comprèn la nova pàgina web, en la qual ja s'hi està treballant i es preveu que estigui activa entre finals del 2018 i principis de 2019.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha destacat que "la renovació del Museu de l'Empordà i l'avanç en el pla estratègic que es va redactar és ben palpable des de tots els punts de vista: d'imatge, d'accessibilitat tecnològica, de continguts..." i ha agraït la feina de tot l'equip del Museu i del director Eduard Bech.