Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’exposició es complementarà amb una visita exclusiva per a persones sordes i/o cegues a càrrec del mateix artista

El Museu de l’Empordà acull l'exposició .

El Museu de l'Empordà acollirà del 5 d'octubre al 12 de gener l’exposició "Eudald de Juana i la transgressió de la forma", una selecció de les obres de l'artista empordanès Eudald de Juana, nascut a Navata l'any 1988 i format a Figueres, Barcelona i Florència.

La mostra recull una selecció de les principals produccions d’Eudald de Juana que s’aniran relacionen amb obres de més d’una quinzena d’artistes multidisciplinaris com Pablo Sola, Miquel Blay, Albert Llobet, Mar Gorriz o Albert Madaula, entre d’altres. L’exposició ha estat comissariada per Laura Cornejo i Pere Parramon, historiadors i crítics d’art, i es podrà veure al Museu de l’Empordà del 5 d’octubre al 12 de gener.

Coincidint amb l’exposició, el Museu de l’Empordà ha editat un projecte sonor que ressegueix les obres presents a l’exposició i on s’hi combinen una audioguia amb entrevistes i experiments sonors per acostar l’obra de l’artista als visitants de l’exposició a través de les intervencions dels comissaris de l’exposició o del mateix Eudald de Juana, i que serà accessible al mateix museu mitjançant tauletes que es posaran a disposició dels visitants o al web www.museuemporda.wordpress.com/eudalddejuana.

Junt amb l’exposició s’han organitzat dues visites guiades a càrrec dels comissaris de l’exposició (divendres 11 d'octubre i diumenge 15 de desembre), i dues visites a càrrec del mateix Eudald de Juana, una exclusiva per a persones sordes i/o cegues i els seus acompanyants (dissabte 9 de novembre) amb motiu del Festival Som Cultura de la Diputació de Girona, i una visita nocturna per a tots els públics (divendres 29 de novembre).

A més de les visites guiades, també s'ha programat una visita al taller que Eudald de Juana té a Navata (diumenge 27 d'octubre) i un cicle de conferències durant tot el mes de novembre i desembre.

Un cop finalitzi l’exposició, l’escultura “Meteor” d’Eudald de Juana s’integrarà al fons artístic del Museu de l’Empordà, perquè la seva creació ha estat finançada com una ajuda a la producció artística en col·laboració entre el mateix museu i l’artista empordanès.