Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat de Nadal de Figueres obrirà les portes aquest divendres 5 de desembre, a partir de les deu del matí, un cop els serveis tècnics municipals han garantit que no existeix cap risc situant els expositors a ...

L'esvoranc que es va patir durant el cap de setmana per la forta llevantada que va sacsejar l'Empordà ha obligat a aquest canvi i a la substitució de les dues casetes malmeses durant l'històric episodi de pluges.

Les parades es podran visitar a partir del 5 de desembre i no tancaran fins al 24 del mateix mes. L'horari serà de les deu del matí a les dues del migdia i de les quatre de la tarda a dos quarts de nou de la nit, excepte el dia 24 que s'obrirà fins a la una del migdia.

La Fira compta enguany amb disset estands i es poden trobar tot tipus d'articles relacionats amb aquestes dates com, per exemple, pessebres, arbres de Nadal, torrons i tions.

Fira de Vilatenim
La Fira d'Artesania i Productes de la Terra de Vilatenim que es va suspendre el diumenge 30 de novembre pels aiguats, finalment, se celebrarà aquest dissabte 6 de desembre al Passeig dels Drets Humans. Cal destacar que s'ampliarà l'horari de la mostra i, en aquest sentit, s'obrirà a les vuit del matí i no es tancarà fins a les sis de la tarda