Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Degut a l'aixecament de les restriccions del PROCICAT el mercat pot tornar al centre amb tota la seva plenitud. S'ha aprofitat aquest període per verificar les llicències de totes les parades.

El mercat de la roba de Figueres es tornarà a fer al Passeig Nou.

L'aixecament de les mesures de seguretat sanitària que afectaven als mercats municipals han permès el retorn del mercat de la roba al Passeig Nou. El canvi d'ubicació a la zona esportiva va ser per obligació de seguir les mesures implementades pel PROCICAT que exigien un perimetratge de la zona de mercat que en el Passeig Nou no era possible.

Amb l'objectiu de retornar el mercat de la roba al seu lloc habitual el més aviat possible, es traslladarà el mercat de la roba ubicant totes les parades al seu lloc corresponent, a partir d'aquest dijous 21 d'octubre.

L'Ajuntament de Figueres ha aprofitat aquesta situació per controlar les llicències de les parades i fer un seguiment de les infraccions. També s'ha fet una ordenació de les parades seguint la seva llicència per un ús correcte de l'espai.

El retorn al Passeig Nou serà una oportunitat per recuperar i potenciar sinergies amb la ciutat i tot l'àmbit comercial i d'hostaleria.

L'alcaldessa, Agnès Lladó, ha destacat "Durant aquests mesos l'ajuntament ha habilitat un autobús que ha suposat un cost de 26.040€ del qual n'han fet ús una mitjana de 420 passatgers cada dia de mercat. És molt important per aquest govern facilitar la logística de la ciutadania quan es produeixen canvis en la ciutat".

La regidora de Comerç i Mercats, Ester Marcos ha puntualitzat " Hem trobat expedients oberts des del 2007 d'infraccions de parades no controlades i llicències en espera que no havien rebut resposta, tot això ho hem posat en ordre".