Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El jutjat de primera instància i instrucció número 6 de Figueres ha arxivat la denúncia per presumptes delictes contra la llibertat sindical i prevaricació presentada pel representant del sindicat CSI-F a l’Ajuntament de Figueres contra Marta Felip.

El jutjat arxiva les denúncies presentades pel sindicat CSI-F contra l'Ajuntament de Figueres.

En el mateix sentit, també ha quedat arxivada la denúncia per presumpte delicte de coaccions, discriminació laboral i falsedat documental presentada pel mateix representant sindical contra dos comandaments de la Guàrdia Urbana de Figueres. El jutjat resol també l’absolució d’un comandament de la Guàrdia Urbana d’una denúncia presentada pel CSI-F per presumptes vexacions injustes.

El sindicat CSI-F ja va ser condemnat per injúries a un comandament de la Guàrdia Urbana publicades a les xarxes socials d’aquest sindicat.

L’Ajuntament de Figueres lamenta que aquests representants sindicals d'una part dels treballadors del consistori judicialitzin el dia a dia de la feina de la Guàrdia Urbana i publiciti totes les accions judicials que emprèn contra l’Ajuntament donant informació distorsionada i poc fidel a  la realitat, sense informar de les resolucions finals d’aquests processos. S'espera que aquestes últimes denúncies arxivades generin un canvi d’estratègia d’aquest sindicat i l’obertura d’una nova etapa on el respecte i el diàleg siguin la base de les relacions amb l’Ajuntament.