Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Demà farà just un mes que es va posar en funcionament aquest servei amb l’objectiu d’atendre de forma més eficient les necessitats operatives que té la ciutat.

Treballant en diferents punts de la ciutat, els agents destinats a aquest servei han realitzat la següent feina: 207 identificacions de persones; 20 denúncies per incompliments de l’ordenança de civisme i convivència; 14 actes, 5 d’ells per consum de substàncies estupefaents; 18 atestats per delictes contra la seguretat vial; 122 denúncies de trànsit; o, finalment, 27 vehicles retirats al dipòsit municipal

Format per un caporal i tres agents, el grup té la peculiaritat que adapta el seu horari laboral depenent de la problemàtica en què s’estigui treballant des de la policia figuerenca. Unes tasques i patrullatges que donen resposta a demandes detectades per la pròpia Guàrdia Urbana, altres serveis municipals o, per petició de veïns i entitats.

“El gruix de feina realitzada, i la manera com s’ha dut a terme, ens confirma que la decisió de crear aquest grup operatiu especial va ser molt encertada. I ho és per la feina feta, naturalment, i també per la immediatesa en la resposta”, explica el regidor de Seguretat Ciutadana, José Luís Yécora.