Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquesta línia d’ajuts, va acompanyada de l’assessorament i formació als nous autònoms per part de l’Oficina d’Emprenedoria i Empresa de l’Ajuntament de Figueres

El govern municipal porta a aprovació al Ple d’aquest dijous, 10 de maig, una línia d’ajuts als nous emprenedors de Figueres per subvencionar les quotes del règim especial de treballadors autònoms durant els dotze primers mesos d’activitat.

Poden optar a la línia d’ajuts totes les persones desocupades empadronades a Figueres, sense límit d’edat, que no hagin estat autònoms en els últims 5 mesos. La subvenció atorgada serà d’un màxim de 1.000€ per any, i anirà sempre acompanyada de la supervisió de l’activitat per part de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres.

L’alcaldessa Marta Felip destaca la importància d’aquesta iniciativa, pionera a Catalunya, que cerca impulsar la creació d’ocupació a la Figueres acompanyant als nous empenedors autònoms durant els mesos inicials, que són els mesos decisius per a la continuïtat d’un projecte, i en els que més suport es necessita. 

Felip també remarca que aquests ajuts no són un “xec en blanc”, van acompanyats de la supervisió del Servei de Creació d’empreses de l’Àrea de Promoció Econòmica que realitzaran el seguiment del pla d’empresa, amb assessorament i formació continuada per garantir la continuïtat d’aquests projectes iniciats.