Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern de Figueres donarà compte al Ple ordinari d'abril de la liquidació de l'exercici pressupostari del 2016 amb el que s'ha assolit un saldo positiu de 4M€ i la recuperació de la capacitat inversora de l'Ajuntament, amb la reducció d'un 50% de l'endeutament respecte a l'any 2012. Amb un pressupost d'ingressos de 58.081.352 € i unes despeses finals de 53. 488.990 €, el resultat pressupostari ajustat de l'exercici 2016 ha estat de 6.868.173 € positius.

 L'equip de Govern de Figueres també ha presentat a tots els Grups Municipals del Consistori un Pla Pressupostari a tres anys en el que es constata el bon estat de les finances municipals per poder fer front a les despeses i inversions que el govern proposa en el Pressupost Municipal per aquest 2017 sense crear dèficit, desmentint així les afirmacions dels grups municipals del PSC, CExF i els regidors no adscrits que creen alarmisme respecte el futur econòmic de l'Ajuntament.


L'alcaldessa Marta Felip destaca: "La gestió que fet des que sóc Alcaldessa d'aquesta ciutat no només ha generat resultats positius i estalvi a l'Ajuntament, sinó també ha evitat despeses com els 6 milions que amenaçaven la Hisenda municipal amb la sentència del Turó baix. En els propers anys, aquest bona gestió seguirà sent-hi, fet que permetrà assolir totes les despeses d'aquest Pressupost 2017 i a més a més, fer 10 milions d'euros en inversions".