Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Figueres serà entre el 20 i el 24 de febrer la capital mundial del circ. En la seva tercera edició, el Festival Internacional del Circ de Figueres, presentarà 24 atraccions...

El Festival Internacional del Circ de Figueres afronta l'edició de la seva consolidació amb 24 atraccions inèdites
Espectadors d'anteriors edicions ja han adquirit més de 6.000 entrades, el 24% de l'aforament total que supera les 25.000 localitats
Figueres (ACN).- Figueres serà entre el 20 i el 24 de febrer la capital mundial del circ. En la seva tercera edició, el Festival Internacional del Circ de Figueres, presentarà 24 atraccions inèdites a Europa d'un total de 65 artistes de 14 països. Unes xifres que superen les de les dues anteriors edicions i que situen el certamen, segons el seu director, Genís Matabosch, com el més important de l'Estat i el tercer a nivell europeu. El  recinte Firal de Figueres acollirà 12 representacions en cinc dies per a més de 25.000 espectadors. Tot i que les entrades es poden adquirir a partir d'aquest dilluns al web del certamen, en tres setmanes ja s'ha venut el 24% de l'aforament entre espectadors d'anteriors edicions. 

Unes xifres que superen les de les dues anteriors edicions i que situen el certamen, segons el seu director, Genís Matabosch, com el més important de l'Estat i el tercer a nivell europeu. El  recinte Firal de Figueres acollirà 12 representacions en cinc dies per a més de 25.000 espectadors.

Tot i que les entrades es poden adquirir a partir d'aquest dilluns al web del certamen, en tres setmanes ja s'ha venut el 24% de l'aforament entre espectadors d'anteriors edicions.