Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Del 31 de maig al 2 de juny s'han programat set concerts, una projecció i una ballada de swing

El Festival de Jazz celebrarà la 25a edició del 31 de maig al 2 de juny.

Es presenta la 25a edició del Festival de Jazz de Figueres, organitzat per Joventuts Musicals de Figueres, mantenint el format dels darrers anys.

En aquesta edició, l’organització del Festival aposta per acostar el Jazz a les persones, programant concerts de qualitat i de diversos estils amb la voluntat de satisfer a tots els públics. Alhora que es pretén acostar el Jazz a la ciutat, convertint alguns racons de la ciutat (places, carrers i locals) en els escenaris principals del Festival de Jazz de Figueres. D’altra banda, els caps de cartell , que són concerts de pagament, es faran a La Cate i Auditori Caputxins. Es tracta de Guillermo Calliero S.A.P. als Caputxins i Swinging at the Cinema a La Cate.


Es mantenen, també, les dues activitats especials que han tingut una bona valoració a les darreres edicions; la Mostra Jove, que compleix ja la seva 5a edició de la trobada d'alumnes de les escoles de música de la província, i la col·laboració amb Cineclub Diòptria, projectant la pel·lícula Michel Petrucciani, de Michael Radford.

L’Ajuntament de Figueres recolza el Festival, com també els col·laboradors La Cate, Cineclub Diòptria, Txot's Sidreria, Restaurant El Pati, Tony's Figueres, Granada Vins, Bar La Plaça, Marieta Vins, Cafè dels Tints, El Bar de La Cate i Swingats de l'Ala.