Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja ha sortit el veredicte del concurs de fotografia Instagram del Castell de Sant Ferran, organitzat pel Consorci del Castell de Sant Ferran amb el suport de l'Ajuntament de Figueres i de la Fundació Fortaleses...

El concurs va tenir lloc el passat 20 d’octubre durant una visita guiada dins el Castell de Sant Ferran, en el marc de les Primeres Jornades de Patrimoni Defensiu. Els concursants van accedir per grups als diferents espais de la fortalesa i van presenciar recreacions històriques dels Miquelets de Girona. El mitjà de difusió i suport per presentar les diferents propostes ha estat la xarxa social Instagram. Els participants, entre l’11 i el 22 d’octubre,  havien de penjar les imatges amb l’etiqueta #castelldesantferran perquè a partir del dia 23 el jurat pogués començar a valorar-les.

Els premiats amb visites al Castell de Sant Ferran han estat Marissa Juanhuix Carreras (@juanhuix) i Josep Serra (@josepgram), mentre que els lots de llibres han estat per a Jaume Llussà (@jaumellf) i Andreu Canaleta (@andreucanaleta).

El jurat del concurs estava format pel regidor director de l’àrea de Serveis a les Persones, Josep Maria Godoy; el director del Consorci del Castell de Sant Ferran, Damià Abella; el president de la Fundació les Fortaleses Catalanes, Juan Manuel Alfaro; la responsable coordinadora de l’activitat a la xarxa del perfil “Visit Figueres”, Sandra Gard; i, actuant com a secretari del jurat, el coordinador de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Figueres, Pep Torner.