Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El concert solidari "Tots som l'Empordà", celebrat el dissabte 8 de setembre al Teatre Municipal el Jardí, ha aconseguit una recaudació de 3.355 euros. Una quantitat que s'

Organitzat per l’Ajuntament de Figueres, Consell Comarcal de l’Alt Empordà i els consistoris dels municipis afectats pel foc, el concert va comptar amb la participació del prestigiós músic i compositor, Albert Ginovart; la coral Cantiga; i l’arpista figuerenca, Abigaïl Prat. La lectura del manifest, redacat pels alcaldes dels municipis afectats, va anar a càrrec de la periodista Mònica Terribas. 

Un dels moments més emotius es va produir just després de la lectura del manifest ambla projecció d'un vídeo realitzat per l'empresa Visual 13. El concert va acabar amb un bis de la Coral Cantiga, l'Empordà. Un dels punts àlgids de la tarda. 

Destacar que el disseny del cartell, la seva impressió, així com el muntatge de l’espectacle i els serveis del teatre no han tingut  cap cost. Les empreses que s’han sumat a l’acte benèfic i no han cobrat pels seus serveis són: Visual 13, SiD Publicitat, Gràfiques Trayter, Gràfiques Montserrat, Bastaix, Establiments Coll SA i Freelance Models.