Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ONG Nzuri Daima portarà a casa nostra 16 joves del Cor Safari d’Uganda, conjuntament amb el Servei de Cooperació de l'Ajuntament de Figueres, per fer un concert a l’Auditori Caputxins a les 19.00h

El 25 d’octubre torna el Cor Safari a Figueres.

El proper 25 d’octubre 16 joves  del COR SAFARI vindran a Figueres, per tal d’explicar-nos la seva història amb balls i cançons. El concert forma part d’una gira, “Sembrando esperanza”, que comença el 13 d’octubre en el festival Esperanzah, com port de sortida per aquest nou viatge.

El Cor Safari és un projecte que utilitza la música com a plataforma per transmetre un missatge de pau i germanor. El 25 d’octubre, els 16 joves de l'orfenat d'Entebbe (Uganda) que formen part del Cor, ens conviden a posar-nos còmodes, obrir les oïdes i els ulls de l’ànima tot el que puguem, i a escoltar a aquest fantàstic cor que, amb una fascinant posada en escena, música en directe i molt d’amor i entusiasme, venen a explicar-nos el seu conte.

L'objectiu final d'aquesta gira solidària, que compta amb el suport de diferents col·lectius i entitats, és recollir fons per poder millorar les instal·lacions de l'escola-orfenat a Entebbe (Uganda).

Les entrades valen 12 € i les podeu reservar al mail

figuerescooperacio@figueres.org, al wsap 655694274, o comprar-les

directament a la taquilla el mateix dia a partir de les 18.00 h.

 

Per conèixer el projecte:

https://www.facebook.com/nzuridaima/?fref=ts

https://nzuri-daima.org/proyectos/coro-safari/