Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Figueres ha contractat a 7 agents de la Guàrdia Urbana , 4 sergents I 3 tècnics delineants entre d'altres

Durant el 2021 l'Ajuntament de Figueres ha contractat diferents perfils necessaris per poder donar un millor servei a la ciutat.

L'Ajuntament de Figueres ha facilitat que 30 persones trobin feina al llarg del 2021, essent així contractades per la institució. D'aquesta manera es milloren els serveis municipals, dotant l'Ajuntament de personal necessari per a posar a la ciutat al dia.

D'aquestes 30 persones en destaquen 7 agents de la Guàrdia Urbana i 4 sergents, ampliant així la plantilla després d'anys estancada. Tanmateix, s'ha contractat a una tècnica superior en economia i a una tècnica superior en biblioteca i documentació, places que necessitaven ser cobertes.

7 auxiliars d'administració general , 1 auxiliar d'informació turística, 1 tècnica superior en psicopedagogia i 3 tècnics especialistes delineants han estat nomenats com a funcionaris interins entre d'altres.

L'ampliació de la plantilla de l'Ajuntament té com a objectiu fomentar l'ocupació a la ciutat i millorar els serveis públic.