Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Figueres ha impulsat la dinamització dels correcans oferint activitats gratuïtes de conscienciació i socialització en l'ús d'aquests espais per a gossos.

Dinamitzen els correcans amb activitats gratuïtes de conscienciació i socialització en l’ús d'aquests espais per a gossos.

Des d'aquest mes de maig fins al mes de novembre, cada dimarts a les 19 hores en un dels quatre esbarjos de gossos habilitats a Figueres - situats al Parc de les Aigües, l'Olivar Gran, el Turó Baix i el Parc Bosc - hi ha programats diferents tallers.

L'objectiu d'aquesta iniciativa consisteix a treure el màxim rendiment a aquests espais i, al mateix temps, conscienciar als propietaris dels animals de l'ús que s'ha de fer de les instal·lacions, del comportament que han d'adoptar les seves mascotes i també fomentar que aquestes se socialitzin.

Professionals de l'Associació CANAE s'encarregaran d'organitzar les següents activitats al llarg d'aquests mesos: com fer un bon ús dels correcans, demostracions d'obediència bàsica, iniciacions a l'agility i al canicross, visita d'un veterinari per a poder-li consultar possibles dubtes, activitats terapèutiques amb nens discapacitats i una jornada de socialització de gossos.

El calendari d'activitats de cada espai es pot consultar a l'agenda de la pàgina web de l'Ajuntament de Figueres.