Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cap de setmana de la setmana vinent el cinema reobrirà amb una nova gestió i amb les estrenes més destacades de la cartellera. Després de mesos de gestions per part del govern, un grup empresarial amb experiència en el sector gestionarà la mítica sala del centre de Figueres

Dimecres es presenta la reobertura del cinema Las Vegas de Figueres.

El dimecres 18 de desembre es presentarà la nova etapa del cinema Las Vegas de Figueres, que obrirà ja el proper cap de setmana amb totes les novetats de la cartellera.

Després de mesos de negociacions, un grup empresarial amb molta experiència en el sector agafarà les regnes de la nova etapa i que pretén suposar un salt endavant en l'oferta cinematogràfica de la ciutat.

Segons l'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, "Des que vam arribar al govern, vam començar a treballar amb el tema de Las Vegas, volíem garantir la continuïtat de l'oferta cinematogràfica de qualitat al centre de la ciutat i finalment dimecres podrem presentar tots els detalls. Amb aquesta reobertura no només hi surten guanyant els figuerencs que podrem gaudir de cinema al centre sinó també s'ha preservat els interessos de l'Ajuntament".