Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 13 de febrer, pels volts de les 3.30h de la matinada, la Guàrdia Urbana va rebre la trucada d'un ciutadà avisant que al c/ St. Pau hi havia dos individus forçant l'entrada d'

Tot i l'avís, no es va poder informar del lloc  exacte dels fets. Només que els presumptes autors anaven vestits de negre i un era més alt que l'altre.

Al arribar al lloc, agents de la Guàrdia Urbana van observar com efectivament dos homes vestits de negre, amb una barra de ferro, colpejaven i ja havien trencat la finestra d'una botiga. Al detectar la presència policial els individus van marxar, deixant a l'entrada de l'establiment la botiga una cisalla i una pota de cabra.

Després d'una persecució a peu pel centre de la ciutat, els agents van interceptar a un d'ells a la Rambla. Aquest va oferir molt resistència, donant cops de peu i de puny als policies, fins que van aconseguir reduir-lo i procedir a la seva detenció per temptativa de robatori i atemptat a agents de l'autoritat. El detingut és MR de 40 anys de domicili desconegut.