Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres ja ha presentat les bases per participar en el Premi d’Experiències Educatives Josep Pallach 2012-13, que enguany celebra la desena edició. Aq...

El Premi Josep Pallach es convoca anualment i hi poden participar persones relacionades amb els diferents àmbits educatius. Es va crear en memòria de Josep Pallach (1920-1977), polític i pedagog figuerenc que va destacar pels seus ideals democràtics i per la defensa d'uns valors pedagògics avançats al seu temps.

Està prevista la signatura d’un conveni entre l’Ajuntament de Figueres, l’Ajuntament de Palafrugell, l’Ajuntament de Begur i la Fundació Josep Pallach, amb l’objectiu d’unificar els diferents premis Pallach que estan constituïts o es vulguin crear en un futur.

El segon tinent alcalde i regidor d’Educació, Josep Ma Godoy, destaca el “compromís de l’Ajuntament en el premi, el qual arriba ja a la seva 10a convocatòria.  A més, en les últimes edicions s’hi han presentat molts projectes, fet que confirma la seva acceptació entre la comunitat educativa del país”.

El termini per presentar els treballs acaba el 10 de gener de 2014. Clica i consulta les bases.