Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El director del MACBA, Ferran Barenblit, la directora d’Art de la Fundació Vila Casas, Glòria Bosch i Pilar Parcerisas en són els membres.

 Definit el jurat de la primera edició de la Mostra d’Art i Cultura Contemporània (MACC) de la ciutat de Figueres.

L’Ajuntament de Figueres ha definit el jurat que formarà part de la primera edició de la Mostra d’Art i Cultura Contemporània (MACC) de Figueres, una proposta que pretén potenciar la producció, difusió i exhibició de l’art contemporani a la ciutat i entre tots els artistes, al mateix temps que vol afavorir la professionalització del comissariat d’art.

El jurat estarà integrat per Ferran Barenblit, director del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA); Glòria Bosch, directora d’Art de la Fundació Privada Vila Casas, i Pilar Parcerisas, critica d'art i comissària d'exposicions, tres experts en la matèria que es troben entre els màxims exponents de l'Art Contemporani a Catalunya actualment.

Recordar que el termini de presentació de projectes és fins a l'11 d'agost i els projectes que es presentin, partint de la premissa “Pensa la ciutat: Figueres com a espai de reflexió”, han de reunir obres d’artistes que resideixin, treballin o hagin treballat anteriorment a Figueres, a la comarca de l’Alt Empordà o a la província de Girona. El projecte seleccionat s’inclourà en el programa d’activitats produïdes pel Museu de l’Empordà durant la tardor del 2016.