Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres ha obert la convocatòria per a la participació de sis artistes a la biennal d’art contemporani de Joves Creadors Europeus 2015-2017.

Convocatòria per a la participació de sis artistes a la Biennal d'Art Contemporani JCE (Jeune Création Européenne) 2015-2017.

La Jeune Création Européene (JCE) és un projecte internacional d’arts visuals liderat per l’Ajuntament de Montrouge (París) que es va iniciar l’any 2000 i reuneix una selecció d’artistes procedents de diferents països de la Unió Europea amb l’objectiu de donar a conèixer el treball de joves creadors i de promoure formes de diàleg i contactes europeus per mitjà de l’art contemporani i la cultura.

Amb caràcter biennal s’organitza una exposició itinerant que es presenta successivament a diverses institucions culturals representants dels diversos països o nacions coorganitzadors d’aquest esdeveniment. Actualment podeu veure aquesta exposició a la Casa Empordà, fins el 20 de juny

Qui s’hi pot presentar?

Aquest concurs està adreçat a artistes emergents, resi¬dents a Catalunya nascuts entre l’1 de gener de 1980 i el 31 de desembre de 1997. La temàtica de les obres és lliure i s’emmarca en el camp de les pràctiques artístiques de les arts visuals contemporànies.

Termini i forma de presentació

El termini de presentació de la documentació referent a les propostes presentades al concurs és el dia 12 de juny a les 14 h. Els interessats hauran de presentar la documentació del projecte i la instància adjunta a aquestes bases a l'Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà (av. de Salvador Dalí, 107, 17600 Figueres).

Trobareu tota la informació a:

http://ca.figueres.cat/la-ciutat/cultura/convocatoria-per-a-artistes-per-la-biennal-d-art-contemporani-jce-18234/