Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El termini per presentar les candidatures s'inicia l'1 de març i finalitzarà el 21 d'abril

Convocatòria de la 9a edició dels Premis Emprenedors Alt Empordà.

L'Ajuntament de Figueres, el Consell Comarcal, l'Associació d'Empresaris i Emprenedors de Girona (AEEG), el Setmanari de l'Alt Empordà i l'Associació Fòrum Imagina convoquen per novè any consecutiu una nova edició dels Premis Emprenedors Alt Empordà, uns guardons que tenen com a objectiu promoure la iniciativa emprenedora a la comarca, a més de reconèixer l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat  socioeconòmica i de creació de llocs de treball. El termini per presentar les candidatures s'inicia l'1 de març i finalitzarà el 21 d'abril.

Els Premis Emprenedors es divideixen en quatre categories: Premi Jove Empresari, que reconeixerà l’empresari empordanès menor de 42 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial més destacada; el Premi Emprenedor, que distingirà els els projectes d’empresa més viables, innovadors i amb major potencial de creixement amb 3.000 euros al guanyador i 1.500 el segon; el Premi a la Millor Idea de Negoci, que reconeixerà les idees de negoci més creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca (ESO, Cicles Formatius i Batxillerat) i dels joves de menys de 20 anys de la comarca; i el Premi a la Innovació, que guardonarà aquella empresa que hagi estat capaç d'innovar en producte, servei o processos.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, assegura que amb aquests premis es busca, any rere any, fomentar la iniciativa emprenedora a la ciutat i a la comarca per tal d'afavorir la creació d'empreses i generar així més ocupació. "Des de l'equip de govern seguim treballant per promoure la innovació i la creació d'empreses, i potenciar Figueres com a ciutat atractiva per al talent i l'emprenedoria", declara Felip.

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal, Ferran Roquer, considera que “després de les vuit edicions anteriors, aquests premis ja són tot un referent entre els empresaris i professionals de l'Alt Empordà i han esdevingut un element més per oferir incentius als nostres emprenedors, perquè apostin per la seva comarca i, al mateix temps, per generar activitat econòmica en diversos sectors”.

Els premis es lliuraran en un acte que es celebrarà a l'Auditori dels Caputxins de Figueres el dia 19 de maig de 2017. Els models de sol·licitud i de memòria explicativa es podran obtenir a la web: www.premisemprenedorsaltemporda.com