Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El termini per presentar les candidatures finalitzarà el 20 d'abril

Convocatòria de la 10a edició dels  Premis Emprenedors Alt Empordà.

L'Ajuntament de Figueres, el Consell Comarcal, l'Associació d'Empresaris i Emprenedors de Girona (AEEG), el Setmanari de l'Alt Empordà i l'Associació Fòrum Imagina convoquen per desè any consecutiu una nova edició dels Premis Emprenedors Alt Empordà, uns guardons que tenen com a objectiu promoure la iniciativa emprenedora a la comarca, a més de reconèixer l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat  socioeconòmica i de creació de llocs de treball. El termini per presentar les candidatures finalitzarà el 20 d'abril.

Els Premis Emprenedors es divideixen en quatre categories: Premi Jove Empresari, que reconeixerà l’empresari empordanès menor de 42 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial més destacada; el Premi Emprenedor, que distingirà els els projectes d’empresa més viables, innovadors i amb major potencial de creixement amb 3.000 euros al guanyador i publicitat al setmanari l'Empordà per un valor de 1.500 euros, i 1.500 euros el segon; el Premi a la Millor Idea de Negoci, que reconeixerà les idees de negoci més creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca (ESO, Cicles Formatius i Batxillerat) i dels joves de menys de 20 anys de la comarca; i el Premi a la Innovació, que guardonarà aquella empresa que hagi estat capaç d'innovar en producte, servei o processos.

Els premis es lliuraran en un acte que es celebrarà a l'Auditori dels Caputxins de Figueres el dia 11 de maig de 2018. Els models de sol·licitud i de memòria explicativa es podran obtenir a la web: www.premisemprenedorsaltemporda.com.