Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La unitat mòbil del Consolat General de Colòmbia a Barcelona visita Figueres aquest dilluns 21 de novembre, perquè la comunitat de residents en aquesta ciutat dugui a terme diferents tràmits i evitin el desplaçament i els costos que el trasllat representa fins a Barcelona.

Consolat mòbil de Colòmbia a Figueres.

El Consolat Mòbil es troba a Figueres al Centre Cívic Joaquim Xirau, al carrer Vilatenim, s/n-, des de les 10 del matí fins a les 5 de la tarda. Al centre hi ha un espai de sala d’espera amb els diferents documents que puguin necessitar i l'atenció es fa a l’autobús equipat per aquest efecte instal·lat al costat mateix del Centre Cívic.

Es podran realitzar gestions referents a passaports, targetes d'identitat, cèdules de ciutadania, registres civils, actes notarials (poders especials i cobrament de pensió), postil·les, supervivències i inscripcions consulars  diferents espais que s'habilitaran per a les jornades, així com el trasllat de documents (passaports, cèdules de ciutadania i llibretes militars).

L'atenció per a tots els tràmits es realitza amb torns segons l'hora d'arribada de cada ciutadà, per la qual cosa no és necessari sol·licitar cita prèvia a través de la pàgina consular. Així mateix, se'ls recorda als interessats portar la cèdula de ciutadania vigent i consultar els requisits, tarifes i informació relativa a cada tràmit al següent enllaç:
http://barcelona.consulado.gov.co/tramites_servicios/tramites_exterior)