Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avui s'ha celebrat la segona sessió del 2016 del Consell Municipal de persones amb discapacitat de Figueres

Consell Municipal de persones amb discapacitat de Figueres.

Avui dia 16 de novembre s'ha celebrat la segona sessió del 2016 del plenari del Consell Municipal de Persones amb Discapacitat de Figueres, presidit per la regidora de salut, gent gran i discapacitats sra. Dolors Pujol i amb la participació de representants dels grups polítics i les entitats del sector: Associació Tots hi Som, Associació família i salut mental, Associació de malalts Alzheimer, Centre El Dofi, Fundació Tutelar de l' Empordà i de les comarques gironines i MIFAS.

En la reunió s'han tractat diversos temes  el de les problemàtiques d'accessibilitat que es troben a la nostra ciutat les persones amb problemes de mobilitat. S'ha acordat que les entitats faran  arribar a l'ajuntament quins son aquells aquells punts que han detectat com a conflictius i s'ha emplaçat a una propera reunió amb la presència de la guàrdia urbana i tècnics d'urbanisme per tractar aquest tema en més profunditat.

També s'ha parlar de la problemàtica social i d'habitatge que es troben molts dels usuaris que atenen algunes de les associacions allà presents. 

S'ha acordat d'organitzar una activitat conjunta pel dissabte 3 de desembre per commemorar el Dia internacional de les persones amb discapacitat de Figueres.