Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El catedràtic de la literatura castellana i professor de l'Institut Ramon Muntaner, Joan Manel Soldevilla, ha estat l'encarregat de pronunciar -el 18 d'cotubre- la conferència institucional de Ciutat a F...

Soldevilla ha titulat la seva conferència "Figueres, possiblement la ciutat més estranya del món". Una xerrada que s'emmarca en els actes -començats aquest diumenge amb el concert i distincions de ciutat 2012- per commemorar el 137è aniversari de l'atorgament del títol de ciutat a la vila de Figueres, el 19 d’octubre de 1875, a càrrec d'Alfons XII. 

Durant la conferència Soldevilla ha realitzat un passeig "estrany" per la ciutat -des de la seva arribada, el 1989, fins a l'actualitat- amb la visió d'un ciutadà no figuerenc. Passant per un estudi dels seus grafitis, o per la coincidència que "un temple de la fe i un temple de la gastronomia" estiguin "bastits amb la mateixa fusta". 

Per conèixer els fets estranys que per Soldevilla, fan de Figueres, possiblement la millor ciutat del món, clica i descarrega't en pdf tota la conferència.