Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest divendres s’han posat en marxa les obres d’urbanització de l’esvoranc de la Rambla de Figueres, les quals un cop finalitzades les actuacions d’emergència, serviran per urbanitzar la zona malmesa i recuperar el seu estat anterior.

Comencen les obres d’urbanització de la superfície de l’esvoranc de la Rambla.

Els treballs consistiran a restablir la continuïtat dels serveis afectats, com ara el clavegueram, l’enllumenat públic, l’escomesa elèctrica i el rec; reconstruir el muret que salva el nivell entre el saló i el vial de la Rambla; reposar les bases i elements de pavimentació i urbanització (llambordes de la calçada, vorades, rigola i lloses de la vorera, peces de revestiment del muret, peces d’encintat dels escocells, peces de formació i remat de l’escala d’accés al saló i lloses de pavimentació del saló); recol·locar les peces ornamentals de la Rambla i plantar dos exemplars nous de Platanus Hispanica i el boix d’alineació.

D’aquestes accions els dos únics elements nous que s’introdueixen en el projecte són la tapa i les escales d’accés a l’arquetó de servei - inclòs en les obres d’emergència. Aprofitant que s’havia de refer la volta s’ha incorporat una porta metàl·lica que permet accedir a la riera des de dalt del saló de la Rambla per a fer-ne el manteniment.

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Excavacions Empordà 2000 SL per un valor de 58.987,50€ i, com ja es va anunciar, estaran enllestides per la diada de Sant Jordi.