Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres de reposició i arranjament de les passeres de fusta del parc de les Aigües començaran dilluns vinent. Es tracta de la segona intervenció que l’INCASOL, promotor del parc, ...

Aquesta vegada, i amb un pressupost d’uns 170.000 euros aproximadament, l’INCASOL procedirà a la renovació total del paviment de fusta de les passeres, el qual s’ha trencat per un defecte en la seva construcció. Les obres consisteixen en la retirada de totes les lames de fusta, el reforç de l’estructura metàl·lica interior i, finalment, la col·locació de noves peces de fusta. Està previst que els treballs s’allarguin uns dos mesos, aproximadament.

En paral·lel, els propers dies també començarà la segona fase de les obres de canalització d’aigua, les quals també han de reparar un defecte en la construcció. Si el mes passat les obres van servir per connectar la mina d’aigua amb l’arqueta central i la font, ara toca finalitzar el projecte i connectar l’arqueta amb les basses.

El regidor de Via pública, Joaquim Felip, explica que “la inversió total per les dues obres al parc de les Aigües puja a uns 250.000 euros que es pagaran des de l’INCASOL”. Felip afegeix que “les obres de reparació es van requerir fa mesos des de l’Ajuntament, però no s’han executat fins que s’ha fet la reclamació per via judicial”