Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un original pregó a càrrec de la Societat Coral Erato ha servit per donar el tret de sortida a les Fires i Festes de la Santa Creu 2012, la festa major de Figueres. 

Amb una original combinació entre teatre i el tradicional parlament des de la balconada de l'Ajuntament, l'Erato ha proposat un inici de festa major on hi han intervingut un Quixot -símbol de la seu de l'entitat a la plaça Triangular-, el qual ha repassat la història de l'Erato, que aquest any celebra el seu 150è aniversari i ha rebut la Creu de Sant Jordi fa pocs dies. 

Pregó orginal
Un passeig pel temps i la història de l'entitat ha permès que la tramuntana, l'Empordà, les muses -com la poesia, el teatre o la pintura-, i la música de la mà d'una arpa i una tenora, fossin protagonistes d'un pregó i especial pregó.

Abans de tot això, l'alcalde de Figueres, Santi Vila, ha recordat el paper de l'Erato en la història de la ciutat. Circumstància que Vila ha destacat al recordar les més de 90 entitats que participen any rere any perquè la Santa Creu pugui oferir més d'un centenar d'activitats.

Finalment, Vila ha convidats a tots els figuerencs i figuerenques ha gaudir de la festa major de la capital de l'Alt Empordà. Una cita en què ningú es pot quedar fora de joc i que cal gaudir en família i amics per continuar demostrant que Figueres és una ciutat liberal, creativa i fraterna.