Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquesta setmana han començat els treballs per l’arranjament de 27.500 metres quadrats de camins rurals, repartits en diferents punts del terme municipal de Figueres. L'obra t&e

Els treballs, que han començat aquest dilluns i s’allargaran fins al 20 de setembre, suposaran la millora dels camins ubicats al voltant del Parc Sol; a la zona del pavelló; a la zona de la depuradora; a més del camí que va de l'esplanada del castell a la carretera de Llers; el camí de la Princesa; el camí del Mas Empordanet; el camí des de Palol de Vilatenim a la riera Galligans; el carrer de la Duana; i, finalment, el camí de les Cavoques.

El regidor de Via Pública, Joaquim Felip, destaca la importància d’uns treballs que “permetran la millora de camins i espais molt utilitzats pels figuerencs i figuerenques i a on el Govern tenia clar que s’havia d’intervenir. A més, vull destacar que les obres finalment també arribaran a l’aparcament dissuassori de la carretera de Llançà, un espai amb gran afluència de vehicles”.

Per les obres es faran servir 3.800 m3 d'àrid reciclat provinent de la construcció. A més, es garanteix -per contracte- que treballs interferiran el mínim possible a la circulació.


Calendari d’execució:

- 9 i 10 de setembre: Aparcament dissuasori de la crta. de Llança

- 12 de setembre: Camí des de la crta de Palol a la riera Galligans i Camí de les Cavoques (darrere el Molí de l'Anguila) i carrer de La Duana(Vila tenim)

- 14 i 16 de setembre: Camí de la princesa i camí des del sector Costa Brava (Mas Empordanet)  fins a la crta de Cabanes i Vilabertran.

- 17 i 18 de setembre: Camí des de l’esplanada del Castell fins a la crta de Llers i zona del pavelló

- 19 i 20 de setembre: Sector depuradora (B2S9)