Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El servei s’ha adjudicat a la Unió Temporal d’Empreses Serveis Integrals de Finques Urbanes SL i Bròcoli SL

Comença la nova concessió del servei de verd urbà de Figueres.

S’ha renovat tota la maquinària i vehicles per donar un millor servei en el manteniment de parcs i jardins de la ciutat

 

A partir d’aquest dilluns s’ha iniciat la nova concessió del servei de verd urbà de Figueres. S’ha adjudicat el servei de manteniment de parcs i jardins de la ciutat a la Unió Temporal d’Empreses (UTE) Serveis Integrals de Finques Urbanes SL i Bròcoli SL, amb l’objectiu de millorar el servei actual. L’import de la concessió és de 4.590.733,36 euros.

Amb el nou servei s’ha actualitzat el manteniment de la jardineria de carrers, parcs i jardins a través de la renovació de la flota de vehicles, amb dotze furgonetes i vuit camions, sostenibles i ecològics. S’ha comprat també nova maquinària lleugera i s’han substituït els models antics de gasolina per maquinària elèctrica i d’aquesta manera, es reduirà la dependència dels combustibles fòssils i el nivell d’emissions sonores.

 

El servei estava gestionat des del 2001 per l’empresa mixta Fisersa-Ecoserveis.

Al concurs s’hi van presentar 7 empreses.  El contracte té una durada de 2 anys i és prorrogable per períodes anuals per un total de 2 anys més.  El personal s’ha subrogat.

 

El servei de manteniment del verd urbà de Figueres actualitzarà el manteniment de la jardineria de carrers, parcs i jardins a través de la renovació de la flota de vehicles, amb dotze furgonetes, dos camions i dues plataformes de poda, a més de dos molins trituradors. Es preveu també la compra de nova maquinària lleugera de cara a substituir els models antics de gasolina per maquinària elèctrica i reduir la dependència dels combustibles fòssils i el nivell d’emissions sonores.

Amb la nova contractació s’han facilitat la introducció de mesures que milloren la qualitat i la modernitat del servei.

 

La nova empresa concessionària disposa d’una nau de 800 metres quadrats al carrer de la Bruguera per a guardar material i vehicles, que també és la seu dels serveis administratius i directius del servei.

 

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, el vicealcalde, Pere Casellas i la regidora de Serveis Urbans, Sònia Trilla han visitat aquest dilluns les noves instal·lacions.