Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres ha començat la difusió del procés de participació ciutadana per a la redacció del nou Pla urbanístic de la ciuta...

La primera, que s’ha realitzat aquest dimarts, ha estat l’enviament a entitats i/o associacions de Figueres d’una carta de l’Alcaldessa en què es convida als seus representants a inscriure’s a l’Assemblea Informativa (més informació a la carta adjunta al mail) per escoltar i sentir la seva veu en aquest important procés.

A més, també s’ha previst  l’enviament postal a tots els domicilis de Figueres –més de 17.000- d’un tríptic on s’explica de forma ràpida i directa l’important procés que comença aquest mes de setembre, així com els tallers que s’han previst per a la participació ciutadana i la sessió que donarà el tret de sortida, el proper 23 de setembre.

En paral·lel s’ha posat en funcionament un web dedicat específicament al procés (www.figueres.cat/poum), el qual s’anirà ampliant de continguts els propers dies i setmanes. A més dels anuncis a premsa i ràdio, destacar que el dia 20 de setembre, a les 10.30 hores, es farà una roda de premsa on l’alcaldessa Marta Felip presentarà el projecte de redacció del POUM, així com el seu equip redactor i tot el procés de participació ciutadana que s’ha treballat amb la consultoria gironina Neòpolis.

Finalment destacar que tots els interessats en inscriure’s als tallers de participació ciutadana ho podran fer a través del web o de la butlleta inclosa en el tríptic.