Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Als locals sense climatització l’Ajuntament ha procurat la instal·lació de ventiladors per fer front a les altes temperatures Se subministrarà aigua per garantir la hidratació dels membres de les meses

Figueres ja té a punt el dispositiu per a les eleccions del 23 de juliol.

El proper diumenge 23 de juliol, 27.433 electors de Figueres són cridats a votar a les eleccions al Congrés dels Diputats i al Senat. A la ciutat hi haurà un total de 36 meses electorals, repartides en 16 col·legis.

Els col.legis electorals on hauran d’exercir el seu dret a vot són els mateixos que a les passades eleccions municipals, amb excepció del local social dels Cendrassos, que ara exerciran el seu dret a vot a l'escola del Parc de les Aigües.

 

Tenint en compte la data de celebració de les Eleccions Generals és en període estival, l’Ajuntament prendrà les mesures per garantir les condicions de ventilació i/o climatització dels locals electorals i també el subministrament d’aigua i d’hidratació als membres de les meses. Així mateix, als locals sense climatització l’Ajuntament ha procurat  la instal·lació de ventiladors per fer front a les altes temperatures.  

Col·legis electorals a la ciutat de Figueres

1. Antic Ajuntament de Vilatenim

2. Arxiu Municipal de Figueres

3. CEIP Sant Pau

4. Centre Cívic Creu de la Mà

5. Centre Cívic de la Marca de l'Ham

6. Centre Social del Culubret

7. Centre Social Juncària Parc Bosc

8. Col·legi Joaquim Cusí i Fortunet

9. Col·legi Josep Pallach

10. Consell Comarcal de l'Alt Empordà

11. Edifici de Serveis Municipals

12. Escola Parc de les Aigües

13. Escola Salvador Dalí

14. Local Social de l'Olivar Gran

15. Local Social del Ralli Sud

16. Sala d'actes de la Biblioteca Municipal 

Durant tota la jornada electoral, hi haurà un servei de consulta telèfonica al número 972 03 22 00 on s’informarà els electors del col.legi al que els correspon i on s’atendran, si escau, les reclamacions al cens electoral.