Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Fages de Climent ha celebrat, aquest dijous, l’acte de cloenda dels Clubs de Lectura d’adults d’aquest any. Per fer-ho ha comptat amb la presència de M. M...

Durant l’acte, el regidor de Cultura. Josep M. Godoy, ha valorat de manera “molt positiva una activitat de foment de la lectura, que només es realitza a la Biblioteca, sinó a altres centres de Figueres”. Per la seva banda, M. Mercè Cuartiella ha  parlat abastament dels personatges de la seva darrera novel·la, fortament psicològica, els quals han servit per donar peu a les intervencions dels assistents, tots ells membres dels clubs de lectura.

Aquest curs 2012-2013, la Biblioteca ha mantingut l’oferta de quatre clubs de lectura, amb vint trobades. S’han llegit obres de temàtica ben diversa, tant narrativa contemporània com clàssics de la literatura catalana, sense oblidar l’homenatge a Salvador Espriu amb la lectura de Laia o la lectura de Dràcula celebrant el recent centenari de la mort de Bram Stoker. Les sessions han estat conduïdes com és habitual per Magda Bosch i Albert Carol, i enguany s’hi ha incorporat la filòloga Alba Blanco. Tots tres formen part del Grup de Treball Llibres i Companyia del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona i difonen la seva activitat mitjançant el bloc Llibres i Companyia.

A banda d’aquests clubs, la Biblioteca ha donat suport a deu clubs de lectura externs, als quals ha gestionat el lliurament dels lots i ha ofert recursos per a conduir les tertúlies. Un d’aquests clubs ha utilitzat obres de Lectura Fàcil.

Passat l’estiu la Biblioteca informarà de les següents trobades i lectures a llegir el proper curs.