Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pel·lícula d'aquest dimecres forma part de les activitats programades entorn el projecte de l'Associació Dret a Morir Dignament amb el que es vol posar sobre la taula el debat de la mort digna.

Cineclub Diòptria presenta aquest vespre "La fiesta de despedida" dins del projecte "La Mort, Digna i Il·lustrada".

"La fiesta de despedida" de Sharon Maymon i Tal Granit és la primera activitat programada relacionada amb el projecte que es podrà veure avui dimecres a les 21 hores al Cineclub Diòptria de la Sala La Cate. L'activitat principal que encapçala el projecte és una exposició que es podrà visitar fins el 18 de febrer a la Casa Empordà, la resta es faran durant tot el mes i són una xerrada i debat a càrrec de la Presidenta de la DMD Isabel Alonso, un recurs educatiu amb activitats didàctiques pel segon cicle de secundària i batxillerat, a més de visites guiades i permanències amb una persona voluntària de DMD a l'exposició.

Sinopsis de 'La fiesta de despedida' de Sharon Maymon (2014):

A una residència de gent gran de Jerusalem, un grup d'amics construeix una màquina per practicar l'eutanasia amb la fi d'ajudar a un amic malalt terminal. Però quan s'escampen els rumors sobre la màquina, altres els hi demanaran ajuda, el que es plantejarà com un dilema emocional i els implicarà en una aventura absurda.