Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Oficina de Català dins del Pla de Voluntariat per la Llengua organitza cinc tallers per millorar el català pels centres educatius que ha començat aquest mes de gener i durarà més de dos mesos.

Cinc tallers de conversa a tres escoles de Figueres.

El projecte ha començat amb dos tallers de conversa a l’escola Anicet de Pagès, un taller al Pallach i dos tallers al Parc de les Aigües. Aquests grups de conversa tenen per objectiu que els participants amb un nivell molt bàsic de català puguin practicar en un context real i distès una hora i mitja a la setmana durant deu setmanes.

Les sessions, que han començat aquest mes de gener i que s’acabaran a finals del mes de març, estan conduïdes per Antònia Solsona, Àngels Bosch, Montse Guixà, Sonia Sánchez i Jesús Llorente, tots ells col·laboradors habituals del programa de Voluntariat per la llengua.

Per a molts d’aquests participants dels tallers de conversa, serà un pas previ per poder-se inscriure després en un curs de català per a adults.

Aquests grups de conversa  estan inclosos en un projecte de Voluntariat per la llengua als centres educatius que es duen a terme en col·laboració amb el Pla educatiu d'entorn de Figueres.