Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nova gespa de l’estadi municipal de Vilatenim ha estat declarada apta per acollir partits de competicions internacionals.

La nova gespa artificial de l’estadi municipal de Vilatenim ha estat homologada per la FIFA amb el “FIFA Quality Concept Football Turf – 2 star”. Amb aquest reconeixement, la nova gespa de l’equipament esportiu ha passat l’examen per poder acollir partits a nivell internacional i de les màximes categories.

El regidor d’esports, Joaquim Ferrer, mostra la seva satisfacció “per un reconeixement que ens permet continuar gaudint d’un equipament esportiu de primera línia a Figueres, però amb el plus afegit que la podem obrir a més equips i categories de la ciutat”. Ferrer afegeix que “el camp d’equips com el CSKA de Moscou, que encara està classificat pels vuitens de final de la Champions League, té una gespa artificial de la mateixa categoria i reconeixement que la de l’Estadi Municipal de Vilatenim”.

Recordar que amb el canvi de gespa a Vilatenim, i també a l’Estadi Albert Gurt, el Govern municipal vol fer possible un major aprofitament d’aquestes instal•lacions. I és que durant els darrers temps han augmentat els equips de futbol de la ciutat de Figueres i les peticions d’instal•lacions per a fer-hi entrenaments.

Vestuaris en el tram final
Per la seva banda, els nous vestuaris de l’estadi municipal de Vilatenim estan en la darrera fase de construcció i, segons les previsions d’obra, entraran en funcionament durant el mes de març (la data encara està per determinar). Avui mateix, els operaris treballaven en el vial d’accés als vestuaris.