Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La inauguració aquest dissabte a les 12 hores amb la historiadora Blanca Sala i Reig i un recital poètic i musical a càrrec d’Auxi López i Olga Bereza

Casa Empordà acull una exposició que homenatjarà l’obra literària de l’escriptora Maria Àngels Anglada.

El pròxim 11 de gener Casa Empordà acollirà l'exposició “Art Viu és Anglada” que recull una combinació dels textos poètics de Maria Àngels Anglada i obres d’art dels artistes que integren el col·lectiu “Art Viu”.

La mostra interrelacionarà obres pictòriques inspirades en textos literaris de l’escriptora Maria Àngels Anglada amb artistes com Josep Maria Ametlla, Ana Astorga, Glòria Bassols, Teresa Bosch, Montserrat Cufí, Imma Figueras, Carme Porqueras, Manel Puig, Radu Adrian Puiu, Gemma Romero, Pilar Sanjuan, Adrià Ciurana i Daniel Lleixà.

La inauguració de l’exposició serà aquest dissabte 11 de gener a les 12 hores amb la participació de la historiadora Blanca Sala i Reig i un recital poètic i musical a càrrec d’Auxi López i Olga Bereza. L’exposició “Art Viu és Anglada” es podrà veure a Casa Empordà fins al 22 de març en horari de dilluns a divendres de 9.30 a 18 hores; dissabtes, de 10 a 17 hores; i diumenges, de 10 a 14 hores.