Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya “Figueres. Fem-la millor”,  per sensibilitzar sobre la importància del civisme a la ciutat.

La campanya “Figueres. Fem-la millor”, té com a objectiu la sensibilització sobre el civisme. L’objectiu és millorar les conductes a la ciutat per tal de fer de Figueres una ciutat millor, amb coresponsabilitat entre administració i ciutadania.

 

La campanya se centra en quatres aspectes: la millora en la gestió de les deixalles, tenir cura de l’espai públic, la convivència i la mobilitat. Cada aspecte de la campanya està representat per un personatge.  Cada tres mesos es posarà el focus en una aspecte concret i es treballarà a les escoles. Es pretén que siguin els nens i nenes de Figueres els qui escullin els noms d’aquestes il·lustracions. Properament es presentarà al Consell Local d’Infants per tal que també se la facin seva.

 

Aquesta campanya, ha d’ajudar a la conscienciació i a la coresponsabilitat per millorar el civisme a la ciutat. És paral·lela amb les accions sancionadores de la Guàrdia Urbana a través de l’ordenança de civisme i convivència. El civisme és una repte de ciutat i la campanya vol apel·lar directament al ciutadà per tal que prengui consciència de la necessitat de respectar les normes bàsiques de convivència per fer una ciutat millor i amb més qualitat de vida.

 

La campanya es podrà veure a les marquesines d’autobusos, els tòtems informatius, a les pantalles d’informació de la ciutat, anuncis als diaris, falques de ràdio, a les xarxes socials i a les escoles.