Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avui 22 d'octubre a les 20.30h es farà l’Audiència Pública al Saló de Plens de l’Ajuntament per presentar la proposta d’ Ordenances Fiscals per a l’exercici 2016. Podeu consultar tota la informació en aquesta notícia.

AVUI AUDIÈNCIA PÚBLICA SOBRE LES ORDENANCES FISCALS 2016.

A continuació trobareu tota la informació sobre les Ordenances Fiscals 2016:

  • Text d'aprovació inicial aquí
  • Vídeo explicatiu amb les novetats aquí
  • Document propostes d'Ordenances Fiscals 2016 aquí

Us recordem que podeu veure l'Audiència Pública en directe per streaming a la web municipal de l'Ajuntament aquí.

Obert el període d'al·legacions a les Ordenances Fiscals 2016
Ja està obert el període per presentar al·legacions a les Ordenances Fiscals per a l’exercici 2016. La data límit per poder-les presentar és el 16 de novembre.

Durant 30 dies hàbils des del 10 d’octubre, tothom qui vulgui presentar al·legacions s’ha de dirigir a l’Oficina Municipal d’Atenció al Ciutadà (OMAC) i fer-ho a través d’una instància o bé als llocs previstos a l'article 38.4 de la Llei 30/1992 de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i Procediment Administratriu Comú.

El dijous 22 d’octubre a les 20.30 hores es farà l’audiència pública al Saló de Plens de l’Ajuntament on es presentarà la proposta d’ Ordenances Fiscals per a l’exercici 2016 i en la qual podrà assistir qualsevol ciutadà per exposar i presentar les seves propostes i preguntes al regidor de rendes, Sr. Jordi Masquef.