Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple de Figueres ha aprovat, aquest dijous al vespre, el pressupost municipal per al 2013. Es tracta del primer que s'aprova sota el mandat de l'alcaldessa Marta Felip, qui destca "el gir social del pressupost per l'augment de les partides...

Recordar que el nou pressupost preveu unes despeses de 46,7 milions d'euros i uns ingressos de 47,4 milions, xifres que inclouen les al·legacions presentades des d'ERC i la CUP, per destinar partides a la promoció de l'habitatge social. Una mesura, aquesta última, que en les properes setmanes es concretarà amb la convocatòria de la Comissió d'Habitatge de la ciutat. 

Precisament ERC i la CUP, a més del regidor d'AMC, es van abstenir en la votació defintiva del pressupost que va teni el suport dels regidors del Govern (CiU). La resta de grups municipals PP, PSC i IC-V van votar en contra. 

Nou cartipàs
El ple d'aquest dijous, convocat de forma extraordinària, també va aprovar el nou cartipas municipal. Ara només queda pendent de la incorporació de la nova regidora de CiU, Mar Casas.