Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres, a través del Servei d’Educació, ha decidit ampliar durant tot el mes de juliol el termini de matriculació a les quatre llars d’infants municipals (Bon P...

Destacar que per al curs escolar 2011-2012 el Govern municipal ha ampliat notablement les places de 0 a 3 anys, passant de 131 l’any passat a les 200 a partir del setembre. Una ampliació que ha estat possible gràcies a la construcció de la nova llar d’infants municipal al barri del Poble Nou, just al costat de l’Escola Joaquim Cusí. El nou centre, actualment en obres, obrirà les portes amb l’inici del curs escolar.

“L’ampliació del termini de matriculació confirma que les places de llars d’infants municipals han deixat de ser un problema a la nostra ciutat”, explica l’alcalde de Figueres, Santi Vila, qui es mostra “molt satisfet per la feina realitzada en aquest sentit durant els últims quatre anys pel Govern municipal”.

Els interessats en obtenir una plaça només cal que s’adrecin al Servei d’Educació de 10 a 14 hores, a l’avinguda Salvador Dalí 107 1r pis, i allà els informaran de les places disponibles a les llars d’infants municipals i dels tràmits necessaris per a la matriculació del seu fill o filla. Al tractar-se d’un període extra d’inscripció, i per tant superats els terminis previs, les matriculacions durant el mes de juliol seran directes i més àgils. Des del Servei d’Educació s’informarà al ciutadà de les places lliures a cada centre i en aquell mateix moment es confirmarà la reserva de plaça.