Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Figueres té a punt una línia d'ajuts per a la pràctica de l'esport per a menors amb risc d'exclusió social que formen part d'algun club de la ciutat. És un projecte transversal entre les regidories d'Esports i Serveis Socials pensant en el paper integrador de l'esport.

Ajuts a clubs esportius de Figueres que tenen menors amb risc d'exclusió social .

Aquest matí l’Ajuntament de Figueres ha presentat una línia d’ajuts, dotada amb 5.000 EUR, destinada a subvencionar la quota d’entitats esportives de la ciutat de nois i noies que es troben en situació de vulnerabilitat socioeconòmica. 

La col·laboració entre l’àrea d’Esports i l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament permetrà detectar casos d’usuaris que no poden fer front a la quota i, a partir de la proposta de les entitats i del seguiment per part de serveis socials, determinar la concessió d’ajuts destinats a què puguin continuar practicant esport en clubs locals.

Aquesta línia d’ajuts sorgeix a partir del convenciment que la pràctica regular de l’esport és un mitjà de cohesió i de socialització per a fills de famílies amb poques possibilitats que cal potenciar i continuar treballant.