Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El conveni assegura la continuïtat del festival fins al 2012. Aquest any es celebrarà de l’1 al 5 de setembre

L’Ajuntament de Figueres i l’empresa Promo Arts Music han signat el conveni que garanteix la continuïtat del Festival a Figueres durant els pròxims 3 anys.

L’aportació municipal per aquest 2010 és de 140.000 euros (incloent 40.000 de la Diputació de Girona). A més, l’Ajuntament es compromet a cedir la infraestructura de la qual disposa per a l'organització del festival.

L’alcalde, Santi Vila es mostra satisfet de la signatura del conveni. “Un document que, més enllà del color polític a l’Ajuntament, garanteix la continuïtat d’un dels aconteixements més importants que se celebren a Figueres, i a la vegada un dels festivals musicals amb més prestigi del país”

Per la seva banda, el director del Festival Acústica, Xavi Pascual, es mostra “satisfet de la signatura d’aquest conveni. Després de molts mesos de negociacions, ara podrem treballar amb la perspectiva i tranquil•litat que dóna tenir garantida la continuïtat del Festival durant els propers 3 anys”.

Promo Arts Music ja escalfa motors perquè l'Acústica 2010 -en la darrera edició va aplegar més de 35.000 persones- torni a ser un èxit.