Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajornament i suspensions de les activitats escèniques programades.

Com a mesura adoptada en relació a la COVID-19, s'ajornen les funcions dels espectacles programats per l’ajuntament de Figueres:

 

-'Cobertura' amb Bruno Oro i Clara Segura, prevista pel divendres 27 de març, i es farà el divendres 22 de maig al Teatre Municipal el Jardí (21.00h).

 

-'Albert Pla: Miedo', prevista pel dissabte 4 d'abril, i es farà el dissabte 23 de maig al Teatre Municipal el Jardí (21h).

 

-'Adéu, Peter pan', prevista pel diumenge 5 d'abril, i es farà el diumenge 13 de setembre  a la Sala Cate. 

 

-'Calma', prevista pel divendres 24 d'abril, es farà el dijous 17 de setembre a la sala La Cate (21h) emmarcat dins de la nova edició del Festival Còmic.

 

-'La dona del 600', prevista pel diumenge 26 d'abril, es farà el diumenge 27 de setembre al Teatre Municipal el Jardí (19h).

 

-'El pequeño poni', prevista pel dissabte 18 d'abril, es farà el diumenge 22 de novembre a la sala La Cate (19h).

Els espectadors que ja tenen les entrades podran fer servir les mateixes per la nova data. Les persones que no puguin assistir-hi hauran de notificar-ho per correu electrònic a figueresaescena@figueres.org. Les persones que sol·licitin la devolució, se'ls farà durant els propers dies a la targeta de compra. La gent que les hagi comprat a la taquilla del Teatre el Jardí, però, se'ls farà la devolució a la mateixa taquilla quan es reobrin els equipaments escènics.

 

Respecte els espectacles dels organitzadors externs, queden suspesos o ajornats:

 

-'Ballet de Moscou: El Llac dels Cignes', prevista pel dimecres 29 d'abril, es farà el dimecres 10 de juny al Teatre Jardí.

 

-'No hi ha lladre que per ve no vingui' de la companyia Tequatre previst entre els dies 20, 21 i 22 de març al Teatre el Jardí.

-'The Gospel Viu Choir: Vida', organitzat pel Grup Iris (www.grupiris.cat).

 

-'Cantània 2020: Virtual'.

 

-'Concert de la Jove Orquestra de Figueres i l'Orquestra ArtMusic de Barcelona', previst pel divendres 1 de maig

 

-'Quartet Minvant', previst pel divendres 3 d'abril,es suspèn fins a nova data.

 

-Les funcions del Grup de Teatre A Mossegades s’ajornen fins a nova data.

 

-'Ferran Palau' s'ajorna fins a nova data.

 

-'Música Pop i Moltes Més a 4 Veus', 'Concert de fires' i 'Cants des el cor'

 

-L'espectacle 'Festa Major' de la Dolça Tardor, prevista pel diumenge 24 de maig, es farà el diumenge 12 de juliol al Teatre Municipal el Jardí (18h). 

 

-S'anulen totes les funcions del 'Festival del Còmic' a excepció de les següents: 'El Gallardo Español, Peyu' que passa a diumenge 20 de setembre a les 18.00 h  al Teatre Municipal el Jardí i 'Bona Gent, Quim Masferrer' que passa a dissabte 19 de setembre a les 21.00h al Teatre Municipal el Jardí. Més información a www.festivalcomic.cat