Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Junta de Govern Local va adjudicar, dilluns passat, l’execució de les obres a Arcadi Pla SA amb un pressupost de 720.613,76 euros. Unes obres que està previst que comencin en el decurs de l&rsqu...

Recordar que aquests treballs són una primera fase per a la conversió de tot el complexe de l’escorxador. D’aquesta manera ara es faran les feines d’adequació de la planta baixa i de consolidació de tot l’edifici. Treballs suficients per posar en funcionament el centre de promoció de productes locals i la nova oficina de turisme de la ciutat. Més endavant, i en una segona fase, es farà la primera planta, s’incorporarà l’espai que actualment ocupa l’Arxiu Comarcal i es reformarà la plaça.

L’alcalde de Figueres, Santi Vila, recorda “la importància de CasaEmpordà, un centre que s’afegirà a la propera rehabilitació de la casa natal de Salvador Dalí al carrer Monturiol. Dos projectes que ens permetran ampliar el circuit turístic de Figueres cap a la plaça de la Palmera i la plaça Tarradellas”.

El centre
A CasaEmpordà els visitants hi trobaran un espai dedicat a la promoció i venda de productes de l’Empordà, amb prop de 400 referències. A més, l’Ajuntament hi traslladarà l’Oficina municipal de turisme, la qual amb aquest nou espai passarà a ser de primer categoria i a oferir una millor atenció als visitants.