Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde Santi Vila, ha visitat aquest divendres un dels punts de la ciutat on l’Ajuntament ha actuat aquestes últimes setmanes. Es tracta de la millora de tres cruïlles a l’entorn dels ...

L’obra ha comportat la millora de més de 700 metres quadrats d’espai públic, eixamplant voreres, elevant els passos de vianants i instal·lant nou mobiliari urbà. Vila recorda que es tracta d’una actuació que busca millorar l’espai públic i fer-lo més segur per als vianants. A més, afegeix que “hem actuat en una zona de molta afluència de ciutadans, a l’entorn d’equipaments de ciutat com la Biblioteca Fages de Climent, el Casino Menestral o els Serveis Socials”.  

Actuació més amplia
L’obra a l’entorn dels antics jutjats va començar després que acabessin els treballs a un altre punt de la ciutat: la cruïlla dels carrers Concòrdia i González de Soto. Una millora de 200 metres quadrats que se suma a altres actuacions del mateix tipus realitzades a aquesta zona.

Tots aquests treballs s’emmarquen en el Pla de Millores, que el Govern executa a diferents punts de la ciutat des del 2008, i que en aquest cas tenen per objectiu la millorar de la seguretat als vianants perquè tinguin prioritat sobre els vehicles.