Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’han venut un total de 225 vehicles

8.000 persones han visitat la Fira del Vehicle d’Ocasió (FiraVO) d’aquest cap de setmana a Figueres.

8.000 persones han visitat aquest cap de setmana la Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres. Aquest any el certamen arriba a la 14a edició. La valoració és molt positiva ja que s’han venut un total de 225 vehicles, i es preveu tancar més vendes la setmana que ve. La Fira es consolida com el certamen de referència de vehicles d’ocasió a la demarcació de Girona.

 

Ha comptat amb un total de 15 expositors, 26 marques oficials representades i 6000 metres quadrats d’exposició al Recinte Firal.

A l’edició d’aquest any de la Fira, s’ha continuat fent el sorteig “Aparca 1 any gratis”, gentilesa de Fisersa.

La Fira s’ha celebrat amb totes les mesures de seguretat i higièniques establertes, i amb un aforament limitat a 1.000 persones.

Aquesta és una Fira que genera dinamisme econòmic a la ciutat. És una aposta de l’Ajuntament que dona tot el suport a nivell de recursos al sector de l’automòbil, organitzador del certamen.

La regidora de Fires, Ester Marcos, explica que “estem contents per dos motius: Per la xifra de negoci i el volum de visitants  que consoliden el Fira VO com la fira de referència en el sector i per que estem demostrant que es poden fer les coses bé i continuar dinamitzant la ciutat mantenint les mesures de seguretat”