Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A partir d’aquesta convocatòria, l’Associació Fòrum Imagina s’afegeix a l’organització d’uns guardons impulsats per la Delegació...

Els Premis tenen com a objectiu la dinamització i promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca, a més d el reconeixement de l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball.

Aquests guardons d’emprenedoria es distribueixen en quatre categories. El Premi Emprenedor, per al projecte d’empresa més viable, innovador i amb major potencial de creixement; el Premi a la Millor Idea de Negoci, per a les idees de negoci més creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca; el Premi a la Línia de Negoci Innovadora, per a aquella empresa que hagi estat capaç d’obrir la línia de negoci més innovadora en els darrers tres anys; i, finalment, el Premi Jove Empresari que distingeix l’empresari empordanès menor de 42 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial més destacada .

El termini de presentació de candidatures per a les tres primeres categories finalitzarà el 20 d’abril de 2012. El lliurament dels premis es farà el 18 de maig, a l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà. Les bases d’aquesta convocatòria es poden descarregar a l’adreça www.premisemprenedors­altempor­da.com.