Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

42 establiments participen a la tercera edició del Concurs d'Aparadors de Nadal de Figueres         .

 

Un cop acabat el període d'inscripció al Concurs d’Aparadors de Nadal a Figueres, que arriba a la seva tercera edició, hi ha hagut 42 establiments inscrits.

 

Des d’aquest passat dilluns, 13 de desembre, i fins al 6 de gener del 2023, els establiments participants poden tenir exposades les decoracions als seus aparadors. El jurat farà la visita als comerços abans de la finalització de la campanya de Nadal i el veredicte del jurat es farà públic el dijous 29 de desembre, que és quan es donaran a conèixer els noms dels establiments amb les decoracions guanyadores en cadascuna de les quatre categories.

 

Enguany les quatre categories premiades són:

 

El millor aparador nadalenc, que consta de tres premis amb una dotació econòmica de 1.000, 500 i 300 euros i una campanya publicitària valorada en 300 euros al setmanari de l'Alt Empordà. Aquest guardó és únic, el que vol dir que el guanyador no figurarà com a premiat en cap altra categoria. Els altres tres premis seran per a l’aparador més figuerenc, l'aparador més sostenible i un premi especial que valorarà l’enginy per fer un aparador amb pocs recursos. Aquests tres premis tenen una dotació econòmica de 500 euros cadascun i una  campanya publicitària valorada en 300 euros al setmanari de l’Alt Empordà.

 

L'elevat nombre de participants en aquesta tercera edició del Concurs d’Aparadors Nadal a Figueres ajuda a consolidar aquest concurs. A més, la decoració nadalenca, tant amb els llums dels carrers com amb les decoracions dels aparadors, ajuden a fer que la ciutat sigui més acollidora, i que comprar i viure a Figueres sigui molt més agradable. Per aquest motiu es posen en valor   i es premien aquells comerços que fan un esforç amb les seves decoracions.

 

El Concurs d’Aparadors Nadal a Figueres és una iniciativa dins la programació de Nadal del Setmanari de l’Alt Empordà i de l’Ajuntament de Figueres.