Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç Figueres, l'Ajuntament de Figueres i Inèdit Damm preparen la cinquena edició dels Tastets Surrealistes del 15 de juny al 15 de juliol del 2017

22 establiments oferiran Tastets Surrealistes des del 15 de juny.

Consolidats, es presenten els Tastets Surrealistes com a un atractiu lúdic i gastronòmic de destinació amb uns precedents excel·lents. Aquest any un total de 22 establiments presentaran els seus plats amb una creativa inspiració daliniana amb menús de tastets que van entre 15 € i 25 €.

La nova edició comptarà amb un nombre similar de participants per part dels restaurants i es farà una campanya de promoció més extensa a través de cartells i fulletons on s’especificarà la ruta per tota la ciutat dels restaurants participants als tastets surrealistes. 

La ruta dels Tastets Surrealistes, es complementarà amb diverses activitats per a tot tipus de públic, que es portaran a terme durant els mesos de juny i juliol. Els restaurants d'aquesta edició seran Bon Retorn, Cal Músic, Can Modest, Coordenades, Dynàmic, El Pati, El Vermut, Granada Vins, Hotel Duran Restaurant, Hotel Pirineos Pelegrí, Hotel Ronda, Jamón 100%, La Queixalada, La Quinta Forca, Moma, Montserrat Càtering, Motel Empordà, Nou IMperial, Nou Saboya, Pa Volador, Rincón Cubano i Trànsit.